Dream Act

TEHNICI DE ACTORIE APLICATE ZILNIC

spectacol tehnici de actorie

Lumea in care traim este o scena, iar noi oamenii suntem actorii ei. In fiecare zi jucam zeci de roluri pentru a face fata provocarilor. Suntem simultan angajati, colegi, parinti, copii, prieteni, soti sau sotii, toate compunand o singura persoana. Insa, multi dintre noi avem anumite blocaje emotionale, care ne impiedica se ne jucam rolul atat de bine precum o face un actor profesionist.

Iata cateva tehnici de actorie si dezvoltare personala, pe care le folosim si noi in cursurile si workshop-urile noastre, care te ajuta sa iti depasesti barierele emotionale:

1. Autocunoastere
Exercitiile de autocunoastere te ajuta sa iti redescoperi propria persoana, sa iti cunosti punctele forte, sa inveti cum sa le folosesti in avantajul tau, sa iti descoperi pasiunile, visurile si sa lupti pentru implinirea lor. Capeti incredere in tine si curaj sa iti urmezi drumul, fiind constient de abilitatile si competentele tale.

2. Improvizatie
Jocurile de improvizatie iti vor dezvolta creativitatea si spontaneitatea, te vor ajuta sa fii mai flexibil si mai rapid la reactii atunci cand esti pus in fata unor situatii neprevazute in viata personala sau profesionala.

3. Comunicare
Prin imbunatatirea dictiei vei fi capabil sa comunici mai clar, mai corect si mai coerent. Vei deveni mai convingator, vei atrage atentia mai repede, iar ideile si punctul tau de vedere vor fi acceptate mai usor si respectate de catre cei in fata carora le expui. O dictie impecabila se obtine prin tehnici specifice, pe care le poti gasi in E-book-ul nostru cu exercitii de dictie. Tot ce trebuie sa faci pentru a le primi gratuit este sa te inscrii la newsletter.

4. Conectare cu ceilalti
Prin jocuri de actorie iti vei dezvolta capacitatea de a-ti consolida relatiile cu cei din jur, comunicand clar si direct, iti vei gestiona mai bine emotiile in functie de situatia in care te afli, vei deveni mai focusat pe descoperirea celor mai eficiente solutii de atingere a obiectivului propus. Nu individual, ci impreuna cu membrii grupului.

Toate aceste tehnici si exercitii iti vor dezvolta in timp niste abilitati extraordinare pe care trebuie sa le detii daca vrei ca la sfarsitul zilei sa tragi cortina multumit de realizarile tale. Te asteptam la cateva workshop-uri de actorie pentru a te convinge de beneficiile lor.