Dream Act

Despre noi

Povestea noastra a inceput intr-o zi frumoasa de primavara din anul 2013 cand intr-o discutie intre prieteni, la inceput mai mult in joaca, iar apoi mai in serios...s-a nascut o idee, un vis pe care foarte curand l-am transformat in realitate. Numele scolii Dream&Act nu l-am ales intamplator, ci tocmai pentru ca am avut curajul sa visam si apoi sa actionam.

Totul a pornit din pasiunea pentru arta, in special pentru teatru, cat si din dorinta de a ajuta oamenii sa depaseasca anumite bariere emotionale prin cursuri de dezvoltare personala. Astfel, am decis sa punem bazele unei scoli de actorie care nu isi propune neaparat sa scoata actori pe banda, ci mai degraba sa-i ghideze pe cei care au nevoie sa deprinda cateva din abilitatile actorilor, cum ar fi: dezinvoltura, spontaneitatea, increderea, umorul, deschiderea catre nou, carisma etc. Backgroundul si experienta noastra este diferita. Stefana are studii economice, dar este actrita si profesor de actorie, Madalina are experienta in vanzari si customer, in prezent studiind psihologia, iar Irina lucreaza in project management. Insa, in ciuda acestor diferente profesionale, pasiunea comuna pentru teatru, placerea de a lucra cu oamenii, dorinta de dezvoltare si evolutie ne-a adus pe toate 3 impreuna.

echipa scoala de actorie dream act

Avantaje competitive

Avem traineri cu experienta de peste 10 ani in actorie si in mediul business, care sunt dispusi sa invete orice cursant cum sa treaca peste barierele sale emotionale prin cursuri de dezvoltare personala.

Am organizat peste 300 de ateliere indoor pe diferite tematici, peste 1000 de ore investite in cursanti care si-au depasit limitele, au urcat pe scena pentru prima oara si au sustinut spectacole in lumina reflectoarelor.

Toate ateliere sunt practice in proportie de 90%, axate pe jocuri si exercitii in cadrul a multor cursuri de dezvoltare personala si concentreaza cele mai eficiente tehnici de actorie, public speaking si improvizatie.

Beneficiile atelierelor noastre sunt profunde si rapide: participantii vor fi mai deschisi, mai spontani si mai creativi, mai siguri pe fortele proprii, mai constienti de calitatile lor, mai curajosi in fata diverselor provocari.

Oferim un cadru informal si relaxat, un cerc de incredere in care nimeni nu greseste si nu este judecat pentru ceea ce face si simte, ce vor transforma niste simple cursuri de dezvoltare personala, intr-o activitate extrem de placuta alaturi de prieteni noi.

Experienta este unica, senzatia este ca si cum ai reusit sa escaladezi cel mai inalt varf, iar multitudinea de trairi si emotii conduc la descoperirea sinelui si la schimbari comportamentale majore.


Dreamact.ro © 2016. Toate drepturile rezervate