Dream Act


 • Stefana Badiu

  Fondatoare Dream&Act

  Este trainer si actrita profesionista, cu experienta de peste 3 ani in sustinerea si dezvoltarea workshop-urilor, a cursurilor de teatru si de improvizatie pentru adulti si copii dar si in traininguri pentru companii. Are peste 1000 de ore de training in actorie, peste 50 de spectacole de teatru, peste 10 ani de experienta in comunicare si relationare in multinationale. A terminat o facultate economica si a lucrat pe mai multe domenii, dezvoltand o experienta bogata in relationarea cu oamenii. Este totodata fondatoarea site-ului www.culegvise.ro, prin care doreste sa evidentieze latura frumoasa a vietii, sa sustina visele marete ale oamenilor aparent obisnuiti, pe care ii intalneste in drumul ei si care o inspira sa evolueze frumos si armonios.


 • Irina Bescuca

  Fondatoare Dream and Act

  Este Project Manager si trainer la o mare companie telecom, ii place sa organizeze lucrurile si sa isi planifice foarte bine resursele.
  Este fascinata atat de teatru, cat si de dans, urmand cursuri de tango o buna perioada de timp. Ii plac calatoriile in tari exotice, ii place sa exploreze tot timpul teritorii si oameni noi, sa cerceteze diferentele dintre diverse culturi si natiuni, sa invete cat mai mult din toate acestea si sa le aplice in viata sa. In prezent, isi dedica o mare parte din timp scolii Dream&Act, dand posibilitatea tuturor pasionatilor de actorie si celor care vor sa isi dezvolte abilitatile de comunicare sa participe la diverse cursuri de teatru, presarandu-le viata cu experiente unice si noi prieteni.

 • foto madalina berdila

  Madalina Berdila

  Fondatoare Dream and Act

  Activa in domeniul vanzarilor de mai bine de 10 ani, Madalina se afirma prin experienta ei stralucita in relatiile interumane. Si-a dezvoltat in toata acesta perioada tehnicile de comunicare, persuasiune si negociere, conservandu-si totodata firea prietenoasa si deschisa care o reprezinta.
  Curioasa si fascinata de oameni, a inceput de curand sa studieze psihologia din dorinta de a descoperi secretele din lumea misterioasa a psihicului uman.
  Lucreaza cu pasiune atat pentru activitatile din viata personala, cat si din viata profesionala, dar mai ales pentru scoala de actorie Dream&Act. Se implica foarte mult in conceperea si sustinerea workshop-urilor si cursurilor de dezvoltare persoanala prin tehnici actoriecsti, dar si a taberelor de metamorfozare interioara


 • Ciprian Nemesiu

  Actor si improvizator profesionist

  Se bucura de o vasta experienta in arta actoriei si improvizatiei, practicand aceste meserii de mai bine de 8 ani. Este trainer autorizat de 4 ani, cu peste 100 de traininguri de dezvoltare personala, bazate pe tehnici de teatru, oferind participantilor experiente de neuitat si o paleta larga de cunoastinte noi.
  A reusit sa transmita oamenilor cele mai puternice emotii in peste 100 de spectacole de teatru si sa le aduca zambetul pe buze cu 250 de show-uri de improvizatie.
  In trecut, a fost Prezentator TV la Happyfish.com, Brava Tv si Digi24, iar astazi detine statutul de membru activ al trupei de improvizatie “Freeze”. Ii place sa participe la cat mai multe activitati din lumea teatrului si se implica intens in pregatirea si sustinerea cursurilor de improvizatie Dream&Act.


 • Narcisa Mitran

  Trainer de actorie pentru copii

  A terminat Facultatea de Teatru, generatie coordonata de domnul profesor Mihai Malaimare si Scoala de Televiziune Tudor Vornicu.
  A participat la workshop-uri tematice de teatru japonez, teatru de marionete si papusi, de pantomima, ateliere de statui vivante, de lucru cu masca din commedia dell arte, de mers pe catalige (picioroange).
  Dupa ce a terminat facultatea a luat drumul Teatrului Independent cu proiecte in spatiile independente!
  A sustinut spectacole de improvizatie, de animatie la diverse evenimente, insa experienta cu cei mici i-a adus cele mai mari satisfactii, asadar s-a specializat in cursuri de teatru pentru copii.

 • foto ninel petrache

  Ninel Petrache

  Actor profesionist si profesor de actorie

  Pasionat de mic de arta teatrala, Ninel a urmat inca din liceu cursuri la Scoala de teatru si film Arhetip, apoi s-a inscris la Facultatea de Teatru a Universitatii Spiru Haret, ulterior devenind absolvent de master in Arta Teatrala.
  Fiind un spirit liber si creativ, si-a asumat in timpul facultatii numeroase personaje complexe. S-a implicat in multe proiecte precum serialele “Aniela” de pe Acasa Tv, “Fast Food” de pe Antena 1, emisiuni TV si doua scurt-metraje “Midas”, in regia lui Hendi Jamil si “Ispectia”, regizat de Mirona Rodea. Mai mult, a castigat un rol intr-o productie Promance la emisiunea “Al 9-lea cer”, iar in prezent se mandreste cu statutul de educator in Tabara de creatie de la Busteni. Colaboreaza cu scoala de actorie Dream&Act de peste 3 ani, fiind un trainer extrem de apreciat si dorit de cursanti.
Dreamact.ro © 2016. Toate drepturile rezervate