Dream Act

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare in echipa

Comunicarea poate fi solutie pentru conflictele cu oamenii, temelie pentru relatiile cu acestia si succes pentru munca in echipa. Insa, desfasurata in mod eronat, cu exprimari ambigue, cuvinte interpretabile si ton al vocii nepotrivit, ea poate deveni exact opusul.

Atelierul de dezvoltarea abilitatilor de comunicare in echipa te ajuta sa transmiti mesaje coerente si de impact celor din jur, avand ca obiectiv construirea si consolidarea relatiilor cu acestia. Are rolul de a suda echipa, de a imbunatati productivitatea la locul de munca si de a creste eficienta de comunicare.

Ti-am pregatit o serie de exercitii si de jocuri de cunoastere, autocunoastere, ascultare activa, de relationare si de interconectare, crestere a increderii in sine si in echipa, cat si de dezvoltare a empatiei.

Beneficiile atelierului de dezvoltarea abilitatilor de comunicare in echipa:
iti vei constientiza valoarea proprie si punctele forte
iti vei constientiza contributia individuala in cadrul echipei
iti vei imbunatati stima de sine si increderea in abilitatile tale
vei deveni mai determinat si mai motivat sa-ti finalizezi obiectivele propuse
vei descoperi avantajele si dezavantajele echipei astfel incat sa puteti lucra constructiv impreuna

  • septembrie 22, 2023
  • 3:00 - 9:00

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /www/wwwroot/dreamact.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /www/wwwroot/dreamact.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/www/wwwroot/dr...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /www/wwwroot/dreamact.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35