Dream Act

Curs de scriere creativa

Titlul cursului: TU ESTI POVESTEA!

Acest curs se adreseaza oamenilor educati care vor sa-si dezvolte si sa-si perfectioneze abilitatea de a scrie cu usurinta orice tip de text si sa-si dezvolta tehnicile de baza de accesare si folosire a celui mai important instrument: imaginatia creatoare.

Finalitatea acestui curs este stapanirea tehnicii de intrare cu usurinta in starea de poveste si dezinhibarea procesului creator prin intermediul scrisului. Vom invata ca scrisul este atat un proces creativ cat si unul psihologic, bazat pe cunostinte, experiente si emotii. Vom intelege cum este structurat creierul uman si care este deosebirea dintre constient, subconstient sau inconstient (individual sau colectiv), aceste trei componente fiind sursa si sediul tuturor cunostintelor umane. Vom invata sa lucram si sa accesam prin intermediul unor exercitii specifice toate aceste parti. Vom invata tehnicile de accesare a SURSEI sau a SINELUI, sediul tuturor cuvintelor.

Vom invata sa utilizam acele canale sau acele punti de legatura dintre constient, inconstient, subconstient colectiv. Vom utiliza cateva tehnici utile acestui proces cum ar fi : meditatia, accesarea si lucrul cu copilul interior, imageria, dicteul automatic, regresia hipnotica constienta, asculatea vocii din cap, punearea in situatie sau “jump in story” (intrarea directa in poveste prin exercitii de improvizatie actoriceasca), tehnici atat de necesare scrisului.

Durata cursului: 10 sedinte.
Pretul cursului este de 850 ron pentru plata in 2 rate sau 700 ron la plata integrala.

BENEFICIILE CURSULUI:
-insusirea tehnicii de scriere si scrierea in grup a unui scenariu pentru o mini piesa de teatru.

  • iulie 12, 2024