Dream Act

Autocunoastere si cresterea increderii in sine

Cei mai importanti factori din viata unui om echilibrat, implinit si orientat catre succes sunt: cunoasterea propriei persoane, constientizarea calitatilor si descoperirea potentialului nativ.

Acest atelier de cresterea increderii in sine si autocunoastere pune accentul pe redescoperirea calitatilor si abilitatilor personale prin tehnici de actorie. Cu cat te cunosti mai bine pe tine, cu atat mai usor iti va fi sa ii descoperi pe ceilalti, fapt care iti va orienta modul in care comunici si interactionezi cu acestia. Astfel esti in controlul destinului tau si ai capacitatea de a-ti transforma viata asa cum iti doresti.

In cadrul atelierului de cresterea increderii in sine si autocunoastere vom face exercitii de dictie, de cunoastere, de transmitere si de interpretare a unui mesaj, jocuri de improvizatie, de atentie distributiva si de memorie.

Beneficiile atelierului de cresterea increderii in sine si autocunoastere:
vei experimenta intr-un mediu prietenos si sigur cum te poti exprima liber, fara sa te cenzurezi si fara sa fii judecat sau etichetat
iti vei descoperi punctele forte si vei incepe sa le folosesti in avantajul tau
vei putea lucra cu emotiile intr-un mod constructiv
iti vei diminua temerile si barierele, lucrand la dezvoltarea increderii in sine
vei dobandi curajul de a vorbi in fata unui public sau grup de oameni
vei depasi o parte din barierele emotionale care te tin pe loc din implinirea visurilor tale
vei elimina teama de penibil, experimentand stari care vor fi in controlul tau
te vei relaxa si energiza, uitand de probleme si grijile zilnice
vei lega prietenii de durata cu oameni care au povesti captivante

Vino sa te autocunosti, sa iti descoperi calitatile si abilitatile personale si sa castigi un plus considerabil de incredere in fortele tale proprii.

 

  • iulie 12, 4800