Dream Act

Exercitii de dictie si public speaking

Abilitatea de a vorbi liber in fata unui public sau de a tine o prezentare este una dintre cele mai cautate si apreciate abilitati de comunicare, mai ales pe plan profesional. Eliminand emotiile care te blocheaza, tracul in fata unui public numeros si teama de penibil, vei putea fi mai stapan pe tine si mai convingator la o intalnire, la o negociere, la o prezentare.

Atelierul cu exercitii de dictie si public speaking va reusi sa te scoata din zona ta de confort intr-un mod placut, prin jocuri de actorie creative, exercitii de cunoastere, de crestere a energiei, de memorare, de dictie, de concentrare pe obiectivul speech-ului si de evidentiere a limbajului non-verbal si para-verbal. Vom invata cum sa ne adaptam tonalitatea si inflexiunile vocii la marimea salii in care ne tinem discursul, la publicul prezent in sala si nu in ultimul rand sa adaptam vocea in functie de emotia pe care ne dorim sa o transmitem prin mesaj.

Beneficiile atelierului cu exercitii de dictie si public speaking:
vei experimenta cum te poti exprima liber fara a fi etichetat sau judecat
iti vei imbunatati dictia intr-un mediu prietenos si sigur
vei invata sa comunici autentic si sa iti adaptezi mesajul in functie de context
iti vei gestiona emotiile si iti vei controla ticurile sau gesturile care nu te avantajeaza
te vei putea exprima prin limbajul nonverbal si paraverbal, intarind mesajul pe care vrei sa il transmiti
vei descoperi cum sa te folosesti de atuurile pe care le ai pentru a avea impact si umor in interactiunile tale din mediul personal sau profesional
te vei incarca cu energie si vei cunoaste oameni prietenosi, care te vor inspira

Te asteptam la atelierul cu exercitii de dictie si public speaking pentru a afla cum sa captezi atentia ascultatorilor inca de la primele cuvinte rostite, prin intonatie, gesturi si mimica.

  • septembrie 22, 2023
Book Online

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /www/wwwroot/dreamact.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /www/wwwroot/dreamact.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/www/wwwroot/dr...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /www/wwwroot/dreamact.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35